Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-09@11:00:09 GMT

زنده ماندن معجزه آسای ۲ مسافر هواپیمای پاکستانی

تاریخ انتشار: ۳ خرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۰۴۵۹۷۹

زنده ماندن معجزه آسای ۲ مسافر هواپیمای پاکستانی

خبرگزاری تسنیم: به نقل از جیو تی وی، سقوط هواپیمای ایرباس ۳۲۰ شرکت هواپیمایی ملی کشور پاکستان موسوم به P.I.A روز گذشته به مهم‌ترین خبر شبه قاره تبدیل شد.

در نخستین لحظات سقوط عموم رسانه‌ها تعداد قربانیان را ۱۰۷ نفر اعلام کردند که با توجه به سقوط هواپیما در یک منطقه مسکونی احتمال می‌رفت تعداد قربانیان افزایش پیدا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برخی از مسئولین پاکستانی علت سقوط هواپیما را نقص فنی اعلام کرده و تصریح کردند: خلبان به دلیل مشکل فنی نتوانسته بود چرخ‌های هواپیما را باز کند، ولی روایت شاهدان عینی ممکن است گره‌های کور این حادثه تلخ را باز کند.

ساکنین منطقه «باغ جناح» در کراچی صحنه سقوط هواپیما را اینگونه توصیف می‌کنند: هواپیما به دلیل نقص فنی در حال کاهش ارتفاع بود و خلبان مشخصا تلاش می‌کرد تا ارتفاع هواپیما را حفظ کند.

ولی در مسیر حرکت هواپیما ساختمان ۴ طبقه‌ای قرار داشت که تیر خلاص را به داستان سقوط هواپیما زد و قسمت پشتی هواپیما به طبقه آخر آن برخورد کرد.

پس از جدا شدن قسمت پشتی هواپیما تراژدی سقوط کامل در کسری از ثانیه رقم خورد و قسمت جلویی هواپیما نیز به شدت به زمین خورد.

با این حال ۲ تن از مسافران به شکلی معجزه آسا از این سقوط وحشتناک جان سالم به در برده و اینک مداوا روی آن‌ها در حال انجام است.

گفتنی است جعبه سیاه هواپیما پیدا شده و برای بررسی‌های بیشتر به مسئولین سازمان هواپیمایی پاکستان تحویل داده شده است.

علاوه بر مسئولین شرکت پی آئی‌ای می‌گویند عمر این هواپیما چندان زیاد نبوده و حدود ۱۱ سال از زمان اولین پرواز آن می‌گذشته بنابراین اعلام مشکل فنی کار به شکل شتابزده و قبل از بررسی‌های دقیق نمی‌تواند کار درستی باشد.

منبع: فردا

کلیدواژه: سقوط هواپیمای پاکستانی زنده ماندن مسافر شاهدان عینی سقوط هواپیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۰۴۵۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد ۷ درصدی سهم حمل ونقل هوایی از سفرهای نوروزی!

تین نیوز

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری در پاسخ به یک گزارش واکنش نشان داد و درباره چگونگی رشد ۷ درصدی سهم حمل ونقل هوایی از سفرهای نوروزی امسال توضیحاتی ارائه کرد.

به گزارش تین نیوز به نقل از وزارت راه و شهرسازی، جعفر یازرلو در پاسخ به مطالب مطرح شده مبنی بر اینکه بعد از ورود ۱۶ هواپیمای برجامی، اضافه شدن ۵۰ یا ۶۰ هواپیما در دو سال گذشته قابل حس کردن نیست؛ این گونه پاسخ داد: اینکه "تعداد هواپیماهای قابل اتکای ایران ۷ یا ۸ فروند است" این سوال مطرح می شود که افزایش ۷ درصدی سهم حمل ونقل هوایی در سفرهای نوروزی امسال چگونه حاصل شده است؟

وی در ادامه اظهار کرد: وضعیت ناوگان هوایی کشور در دولت قبل با وجود تخصیص چند صد میلیون دلار برای هواپیماهای خریداری شده برجامی به دلیل عدم انتخاب صحیح نوع هواپیما و عدم تعهد شرکت سازنده در تأمین قطعات به گونه ای بود که در پایان دولت بیشتر این هواپیماها در طول کمتر از ۲سال زمین گیر شدند.

یازرلو تصریح کرد: عملکرد دولت قبل به طوری بوده که در تابستان ۱۴۰۰ در اواخر دولت دوازدهم تعداد هواپیماهای فعال و در حال ارائه خدمات کمتر از ۱۰۰ فروند بود و اگر آن رویه ادامه پیدا می کرد از صنعت هوانوردی غیرنظامی کشور اثری باقی نمانده بود. اما در دولت سیزدهم با راه اندازی نهضت تامین قطعه به منظور جلوگیری از زمین گیری هواپیماها با وجود پیچیده تر شدن تحریم ها اقدامات اساسی در خصوص ارائه خدمات ایمن هوایی صورت گرفت.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری افزود: دولت سیزدهم با اتخاذ چهار راهبرد تاب آوری، توسعه، واردات هواپیما و ساخت و تولید هواپیماهای بومی و همچنین استفاده از توان شرکت های دانش بنیان و بدون هیچ گونه تزریق مالی از سوی دولت بیش از ۹۰ فروند ناوگان هوایی وارد کشور شد که پس از فرایند چک، تعمیر و نگهداری ۵۰ فروند هواپیما تاکنون عملیاتی شده و مابقی به مرور زمان به ناوگان اضافه خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: صنعت هوانوردی کشور روزانه هزاران پرواز ایمن به اقصی نقاط دنیا و سراسر کشور دارد که این تعداد پرواز با بالاترین استاندارد روز دنیا و با رعایت ایمنی کامل در حال خدمت رسانی به مردم است و در بازه های زمانی متعدد رشد قابل توجهی هم در جابه جایی مسافر و هم تعداد نشست و برخاست شاهد هستیم.

یازرلو همچنین اظهار کرد: در نوروز ۱۴۰۲ حدود ۲میلیون و ۹۰۰ هزار مسافر جابه جا شدند که در نوروز ۱۴۰۳ این رقم به بیش از ۳میلیون و ۵۰۰ هزار مسافر با ۲۷هزار و ۵۰۰ پرواز رسید که این امر حکایت از این دارد که واردات هواپیما در دولت سیزدهم جان تازه ای به صنعت هوانوردی کشور بخشیده است.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری در پایان مجدد تاکید کرد: تعداد پروازهای روزانه در مسیرهای داخلی و خارجی و افزایش مسافران بخش هوایی در بازه های زمانی مختلف به وضوح نشان می دهد که چه تعداد هواپیما در حال سرویس دهی هستند و آیا واقعاً تردد این تعداد مسافر و این حجم سفر با ادعای این روزنامه که گفته شده صرفاً ۷یا ۸ هواپیمای سالم در ناوگان وجود دارد شدنی است؟

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • انواع هواپیماهای مسافربری ایران
  • جنگنده نسل پنجم ایران در راه فتح آسمان/ قاهر 313 را بشناسید (+عکس)
  • بوئینگ ۷۶۷ بدون چرخ جلو با دماغه در فرودگاه استانبول نشست!+ فیلم
  • فرود بدون چرخ یک هواپیمای باری در فرودگاه استانبول+فیلم
  • فرود اضطراری هواپیمای بدون چرخ در استانبول (فیلم)
  • کمک فوری برای زنده ماندن پدر سرطانی و کمک به دختر یتیم
  • این جنگنده ایرانی را با اف ۳۵ و اف ۲۲ مقایسه نکنید
  • خواص معجزه آسای کشمش
  • رشد ۷ درصدی سهم حمل ونقل هوایی از سفرهای نوروزی!
  • کارل هاینتس رومنیگه: زنده ماندن در برنابئو سخت اما ممکن است